Succesverhalen

Wagenberg

April 2017

Wat onze auto’s niet teweeg kunnen krijgen: onze tekst beweegt mensen…”U krijgt uw woning niet verkocht…wij wel binnen 8 weken….”

Deze verkopers wisten eerst niet van ons bestaan en zagen onze auto in Utrecht staan (60 kilometer van het thuisfront). Zij werden geprikkeld en stuurden een mail; hun woning stond al bijna anderhalf jaar te koop en er waren in al die tijd twee kijkers geweest.

De presentatie was niet optimaal en de sterke punten te weinig uitgelicht. Daarnaast gelegen in een dorp dat niet zo bekend is. Aan AV2 de uitdaging om de woning te laten opvallen tussen de rest van het grote aanbod. Daarvoor hebben we gezamenlijk alles uit de kast gehaald: presentatie aangepast, zwoele nachtbeelden gemaakt, een verkoopprijs op een zoekgrens van Funda gesteld en alle toeters en bellen eraan gehangen om een zo hoog mogelijke positie te krijgen. Natuurlijk inclusief een dronevideo die de ligging met afstanden naar de grotere plaatsen in de omgeving laat zien.

En het heeft z’n vruchten afgeworpen, de eerste kijker kwam binnen drie weken en het was meteen raak!

In die omgeving staat in de huidige markt een gemiddelde woning in deze iets hogere prijsklasse een klein jaar te koop; de investering bedraagt nog geen 1 procent van de vraagprijs. Het feit dat de eigenaren nu al kunnen gaan zoeken naar een nieuw thuis heeft hen het meest verrast!

Wagenberg April 2017 Wagenberg Wat onze auto's niet teweeg kunnen krijgen: onze tekst beweegt mensen? "U krijgt uw woning niet verkocht?wij wel binnen 8 weken.." Purmerend November 2016 Purmerend Deze woning stond jaren te koop. Na de overstap naar onze actieve makelaar en het veranderen van de presentatie is de woning in een mum van tijd.. Gouda Mei 2016 Gouda Door deze metamorfose in gevoel en kwaliteit, kwam de kijker op een andere manier binnen. Voorheen stond de makelaar in de woonkamer al met 3-0 achter; in de nieuwe wedstrijd werd er in de 1e minuten al gescoord?? Zundert Maart 216 Zundert In de autosport weten we inmiddels allemaal dat goede apparatuur een enorme bijdrage levert aan het succes. De woningmarkt kan hier stiekem nog iets van leren?
Wolvega Januari 2016 Wolvega Deze woning in Wolvega stond al 3,5 jaar te koop, maar zonder resultaat. De gemiddelde verkooptermijn in Wolvega is iets langer dan een jaar. De verkopers waren er wel klaar mee en daarom schakelden zij AV2 in. Kampen December Kampen Dit heeft erin geresulteerd dat de woning, net voor Kerst 2015, in twee maanden tijd, door de makelaar verkocht is. Woerden December 2015 Woerden Met een investering van ruim ? 10,000,00 heeft de makelaar de prijs kunnen verhogen naar bijna ? 225.000,00 en zijn er binnen een week 10 kijkers geweest. Utrecht November 2015 Utrecht 'Nadat ons huis op funda was geplaatst kwamen er 5 bezichtigingen in 1 week en hebben wij ons huis verkocht binnen 10 dagen!"
Amsterdam Oktober 2015 Amsterdam Amsterdam is hot, maar dit appartement stond een klein jaar te koop en kreeg weinig kijkers. Lisse Oktober 2015 Lisse In vijf maanden verkocht terwijl de gem. verkooptermijn hier 12 maanden is. Hendrik Ido Ambacht September 2015 Hendrik Ido Ambacht In zes maanden verkocht. Waardenburg Augustus 2015 Waardenburg En dan staat je huis al vijf jaar te koop.
Wijchen Juni 2015 Wijchen Topper van de week! Ridderkerk April 2015 Ridderkerk Een succesverhaal, terwijl de verkoop wat langer duurde? Rotterdam April 2015 Rotterdam We komen het nog vaak tegen; een woning staat lang te koop en er is geen of heel weinig actie. Rotterdam Maart 2015 Rotterdam Via een samenwerkende makelaar is deze verkoper op onze visie en werkzaamheden geattendeerd.
Almere Februari 2015 Almere Al 5 jaar te koop en dan de verkoopprijs verhogen? Den Haag Februari 2015 Den Haag Je zal maar een woning kopen waarvan je spijt krijgt voordat er ook maar 1 stoel van jou in staat?.Dan staat je wereld toch even op z?n kop?.. Arnhem Februari 2015 Arnhem Den Haag Januari 2015 Den Haag
Scheveningen Februari 2015 Scheveningen Weer een succes in het westen van het land. De koper werd verliefd binnen 4 maanden! Gorinchem Februari 2015 Gorinchem Gemiddeld staan woningen in Gorinchem met deze vraagprijs ruim 2 jaar te koop.. Bodegraven Januari 2015 Bodegraven Hoe lang de woning te koop stond, dat weten we niet. Wat we wel weten is dat na het wijzigen van de presentatie de woning binnen drie maanden verkocht is. Barendrecht April 2014 Barendrecht Deze woning stond jaren te koop bij een andere makelaar en toen kwam AV2 in zicht..
Bergambacht April 2014 Bergambacht Dat schoonheid van binnen zit bewijst deze woning uit Bergambacht maar weer eens! Zwijndrecht Mei 2014 Zwijndrecht Deze woning in Zwijndrecht stond al een aantal jaar te koop voordat de verkopers bij ons terecht kwamen.. Veenendaal Juni 2014 Veenendaal Soms is het nodig om de verkopers weer energie te geven? Handen uit de mouwen en met elkaar hard aan het werk?! Nijmegen Juli 2014 Nijmegen In deze straat staan maar liefst 53 woningen te koop en zijn er 40 verkocht. Met deze cijfers is het een hele klus om een woning waarvan de keuken en de badkamer niet goed zijn, toch verkocht te krijgen.
Gorinchem Juli 2014 Gorinchem Deze lang te koop staande en lege woning in Gorinchem had een probleem; de slaapverdieping werd als klein ervaren, maar een lege ruimte oogt altijd kleiner als de werkelijkheid. Den Haag Oktober 2014 Den Haag Vele jaren te koop en vele makelaars de revue gepasseerd, toen kwam AV2 om het hoekje. Den Haag Oktober 2014 Den Haag De kijker wilde alle te koop staande huizen in deze straat bekijken. De keuze van de straat was dus gemaakt. Nu de wedstrijd aangaan op welke woning de keuze valt... Raamsdonksveer Oktober 2014 Raamsdonksveer een woning verkopen met een kleine doelgroep en toch het gemiddelde halen van 17 weken? Flinke uitdaging maar in Raamsdonksveer samen met Verbrugge makelaars is dit gelukt!
Schiedam Oktober 2014 Schiedam Een overwinning met een gouden randje! In een notendop: 2 en een kwart jaar te koop, flink in prijs verlaagd en tussentijds van de markt afgehaald. Den Haag November 2014 Den Haag Hupsakee.. de meubels van de verkoper naar onze opslag en onze huur meubels de waarde wan de woning laten verhogen! Vollehove December 2014 Vollehove Knap gedaan hoor?.. deze woning is binnen twee maanden verkocht! Zoetermeer December 2014 Zoetermeer Een jaren te koop staand appartement in Zoetermeer; niet verkopen? Wat ons betreft kan dat niet en zijn we samen met Evelyn Geest van Spirit Vastgoed uit Leidschendam hard aan het werk gegaan!
Eindhoven December 2014 Eindhoven Wat moet je doen als er nog 10 appartementen in jouw complex te koop staan en er ?maar? 4 in 1 jaar verkocht zijn? Rotterdam December 2014 Rotterdam Je woning in een stad verkopen waarbij je in jouw prijsklasse 500 concurrenten hebt? Lekkerkerk December 2014 Lekkerkerk Een ontwikkelaar die een woning van hun koper heeft ingekocht en daarna deze ingekochte woning toch maar niet verkocht krijgt? Rotterdam Juli 2012 Rotterdam In deze wereldstad staan een in de prijsklasse van deze woning een kleine 1000 woningen te koop;
Hoofddorp Juni 2012 Hoofddorp Een woning die al heel lang in de familie is en nu verkocht zal gaan worden. Hardinxveld-Giessendam Juli 2012 Hardinxveld-Giessendam Twee penthouses van een flink kaliber te koop in Hardinxveld-Giessendam. Na teleurstellende resultaten van een andere makelaar... Driebruggen Juni 2012 Driebruggen In deze kleine plaats staan “maar” 21 woningen te koop. Deze woning stond al langer te koop en het aantal bezichtigingen was zeer minimaal... Wijnjewoude Juni 2012 Wijnjewoude In dit kleine Friese dorpje is er een overschot aan te koop staande woningen; althans de verhoudingen zijn niet best...
Bodegraven Mei 2012 Bodegraven Deze royale woning op een pracht plekje was verlaten door de verkopers; Zij genoten al weer een langere periode van hun nieuwe, nog mooiere stek. Katwijk Mei 2012 Katwijk Deze woning kwam bij ons terecht door aanbeveling van een goede bekende van de eigenaresse van de woning. ... Woerden April 2012 Woerden Deze woning stond al een tijd te koop en was daarvoor bewoond door een oudere dame. Echter is de woning zeer geschikt voor een jong gezin met opgroeiende kinderen. ... Tiel September 2012 Tiel In deze straat staan 6 vergelijkbare woningen te koop en in het afgelopen jaar is er niet 1 verkocht! ...
Amsterdam December 2012 Amsterdam In Amsterdam aan deze dijk staan continue zo?n 13 woningen te koop. De afgelopen 12 maanden zijn er volgens Funda 3 verkocht. In deze woning... Gorinchem December 2012 Gorinchem In de gewilde wijk Gorinchem Oost stond deze uitgebouwde hoekwoning te koop. Hoewel de presentatie niet slecht was, waren er toch een aantal aandachtspunten aanwezig... Gorinchem November 2012 Gorinchem Zo'n 8 tot 10 vergelijkbare woningen in de straat te koop en de afgelopen 12 maanden 4 verkocht. Ga er maar aan staan?.. hoe kan je je onderscheiden? Gouda December 2012 Gouda In de wijk Goverwelle waren de verkopers toe aan een nieuwe stap. Nadat de woning geruime tijd te koop stond en de oplevering van het nieuwbouw appartement dichterbij kwam...
Haarsteeg December 2012 Haarsteeg In dit dorpje in Brabant heeft de verkoper besloten om zijn te koop staande boerderij in presentatie een verbeterslag te maken... Hoogland 2 November 2012 Hoogland 2 Deze ruime en uitgebouwde, unieke, woning stond al jaren te koop. De verkopers waren al langere tijd geleden vertrokken en de woning kreeg niet meer de aandacht die zij verdiende... Hoogland November 2012 Hoogland Deze ruime en uitgebouwde, unieke, woning stond al jaren te koop. De verkopers waren al langere tijd geleden vertrokken en de woning kreeg niet meer de aandacht die zij verdiende... Leidschendam September 2012 Leidschendam Een woning van iets meer als 1 miljoen in een jaar tijd verkopen? Samen met Evelyn Geest van Spirit Vastgoed is dit gelukt!...
Voorschoten November 2012 Voorschoten Wat ons betreft de overwinning van 2012!! Westgraftdijk November 2012 Westgraftdijk Deze woning is aan het water gelegen en stond ook geruime tijd te koop. Een aantal knelpunten waren aanwezig:... Capelle a/d IJssel April 2013 Capelle a/d IJssel Een flinke kluif! Een vrijstaande royale woning welke al menig jaar te koop staat, presenteren en zo snel mogelijk verkopen! Woerden April 2013 Woerden Net voor de openhuizen route worden we benaderd door twee verschillende verkopers met de zelfde uitdaging: Hun vergelijkbare eengezinswoning staat al langere tijd te koop, ...
Ridderkerk Maart 2013 Ridderkerk Dit appartement ligt in een straat waar 18 appartementen te koop staan; afgelopen 12 maanden zijn er drie verkocht... Dalfsen Juli 2013 Dalfsen Het werkt!!!!!! Eigenlijk wel jammer want jullie inrichting staat zo mooi. Deze woning stond al vier jaar te koop en waarvan de laatste 3 jaar geen kijkers... Rhoon Juli 2013 Rhoon Deze woning in Rhoon stond 5 jaar te koop waarvan de laatste 3 jaar geen één kijker is geweest. De makelaar in Heerjansdam werd erbij geroepen en volgens haar visie was er maar 1 koers: het roer om! Leidschendam Januari 2013 Leidschendam Een jaar te koop en in 6 weken verkocht! Dit resultaat boekten wij al eerder bij deze familie bij andere woningen.
Amsterdam Augustus 2013 Amsterdam Volgens diverse makelaars in de binnenring van Amsterdam zou ons concept hen en de verkopers niet kunnen ondersteunen. Praten als 'Brugman' was altijd even zinloos. Totdat een verkoper Hartje Stad ons wist te vinden... Den Bosch Augustus 2013 Den Bosch Met het kopen van deze woning zakte de(professionele) koper door de vloer en was er, op alle fronten, zeer lang geen onderhoud gepleegd. Ook wij werden tijdens ons eerste bezoek flink uit het veld geslagen: wat een werk!... Schoonhoven December 2013 Schoonhoven Deze hoekwoning in Schoonhoven is een prima gelegen woning in een vrij nieuwe en populaire wijk. Toch lukte het na een jaar niet om de woning te verkopen... Leerdam December 2013 Leerdam Dat Verbouwen ook echt Verkopen is bewijst het verhaal van de volgende woning maar weer eens. Deze woning stond maar liefst 777 dagen (2,1 jaar) te koop bij een andere makelaar en toen de verkoper overstapte van makelaar vond hij het tijd voor een andere aanpak!
Voorburg Januari 2014 Voorburg Als zelfs TV Makelaar een woning niet verkocht krijgt, hoe dan verder? Dan schakel je AV2 in! Haastrecht Juni 2014 Haastrecht Onze eerste "Verbouwen Nu Nog Even Niet" woning is verkocht in 3 maanden tijd! Druten Juni 2014 Druten Een prachtige woning die al jaren moest "lijden" onder de crisis? Althans dat werd als excuus aangevoerd. Gorinchem Juli 2014 Gorinchem Dit waren twee tussenwoningen waarbij de ene volledig opgeknapt moest worden en de ander de basiselementen als keuken en badkamer niet slecht waren.
Rotterdam Juli 2014 Rotterdam Zo?n 3 jaar stond deze tussenwoning al te koop en vond de makelaar waarbij het toenertijd te koop stond het voldoende om een luchtbedje op de grond te leggen en op die manier de woning te verkopen. Echter zag de nieuwe (samenwerkende met AV2) makelaar voldoende redenen om de koper over de streep te trekken om iets meer te doen dan slechts een luchtbedje plaatsen. Den Haag September 2014 Den Haag Verkocht in 2 weken tijd waarbij de investering 200% bovenop de vraagprijs werd gesteld!  Gorinchem Juli 2014 Gorinchem Soms is het klussen in een woning genoeg om het doel te bereiken: Verkocht in een kleine drie maanden! In Gorinchem kwam deze woning te koop en hebben we er 1 week in gewerkt; het inrichten met verhuurmaterialen was niet nodig. Rotterdam September 2014 Rotterdam Net voor het verstrijken van onze gemiddelde verkooptermijn van 17 weken is dit prachtige appartement in Rotterdam toch verkocht!
Wijdenes December 2014 Wijdenes Deze woning in de Noord-Hollandse plaats Wijdenes stond eerst ruim een jaar, leeg, te koop bij een andere makelaar... Nieuw Vennep Maart 2012 Nieuw Vennep Aan de inhoud van deze woning lag het zeker niet. Echter, de opbouw in presentatie liet te wensen over… Den Dungen Februari 2012 Den Dungen Ook deze woning Den Dungen is verassend snel verkocht! Den Dungen Februari 2012 Den Dungen De verkopers van deze woning in Den Dungen hadden een “proef-wonen-weekend” in de woning doorgebracht...
Krimpen aan den IJssel Januari 2012 Krimpen aan den IJssel Deze te koop staande woning was er echt een van “dertien in dozijn”. Relatief veel inhoud en mooi gelegen, kwaliteit van de inhoud liet wel te wensen over. Gorinchem Januari 2012 Gorinchem Deze woning in Gorinchem stond een klein jaar te koop. Inmiddels was de nieuwbouwwoning van de verkopers bijna klaar en kregen zij toch echt de kriebels…. Bodegraven Januari 2012 Bodegraven Volgens Funda staan er drie appartementen van dit type te koop en is er in de afgelopen jaar niets verkocht.